Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الله عبدالملکی روز سه شنبه در گفت وگوی اختصاصی با خبرنگار حوزه کمیته امداد با بیان این مطلب افزود: تفاهمنامه سه جانبه کمیته امداد به نمایندگی سید مرتضی بختیاری رئیس کمیته امداد، شرکت سایپا به نمایندگی سید جواد سلیمانی مدیرعامل شرکت خودرو سازی سایپا و صندوق کارآفرینی امید به نمایندگی اصغر نورالله زاده به امضا رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: براساس این تفاهمنامه مقرر شده شرکت سایپا، خودروی وانت نیسان را با هدف کمک به اقشار نیازمند تحت پوشش کمیته امداد با ۱۰ درصد تخفیف نسبت به قیمت مصوب روز در اختیار مددجویان واجد شرایط کمیته امداد قرار داده و مبالغ آن از سوی کمیته امداد و صندوق کارآفرینی به صورت مشارکتی تامین شود.

عضو هیات امنای کمیته امداد با تاکید براینکه ایجاد اشتغال پایدار برای مددجویان تحت پوشش از مهمترین اهداف اجرای این طرح است، گفت: در سال های ۹۶ و ۹۷ نیز سه هزار و ۲۰۰ دستگاه خودرو وانت نیسان از طریق امضا تفاهم نامه سه جانبه کمیته امداد، شرکت زامیاد و صندوق کارآفرینی امید در اختیار مددجویان قرار گرفت.

وی با اشاره به اینکه در اجرای این طرح مددجویان مستعد به کار و دارای گواهینامه برای تحویل خودرو از اولویت خاصی برخوردار بوده و توسط تیم کارشناسی کمیته امداد مورد ارزیابی قرار خواهند گرفت، افزود: متقاضیان واجد شرایط پس از انجام بررسی های لازم مورد تایید نهایی قرار گرفته و کار واگذاری خودرو پس از معرفی کمیته امداد از سوی شرکت سایپا انجام خواهد شد.

معاونت اشتغال و خود کفایی کمیته امداد امام خمینی(ره) در خصوص مدارک ضمنانت مددجویان نیز گفت: در اجرای این طرح با هدف کمک هر چه بیشتر به مددجویان نیازی به وثیقه و ضمانت متقاضیان نیست اما سند خودرو به عنوان ضمانت تا پایان پرداخت اقساط به صندوق کارآفرینی امید نزد این صندوق خواهد ماند.

عبدالملکی با تاکید بر اینکه براساس تفاهم نامه به امضا رسیده اقساط تسهیلات ارائه شده به متقاضیان خودرو باید طی مدت هفت سال از سوی مددجویان مذکور بازپرداخت شود، اظهار داشت: با توجه به اینکه خودروهای یادشده، خودرو کار هستند هیچگونه امکان خرید فروش برای مددجویان تحویل گیرنده امکان پذیر نخواهد بود زیرا که این افراد قانونا نیز حق هیچگونه خرید و فروشی با هر عنوانی را ندارند.

عضو هیات امنای کمیته امداد امام (ره) ادامه داد: براساس پیش بینی های لازم با هدف ایجاد اشتغال پایدار و جلوگیری از هرگونه خرید و فروش خودرو تحت هر شرایط و عنوان موجود، متقاضیان خودرو نیز نمی تواند اقساط تعیین شده برای مدت هفت سال را با هدف آزاد سازی سند خودر زودتر از موعد مقرر پرداخت کنند.

برچسب‌ها سید مرتضی بختیاری کمیته امداد امام خمینی معاونت توسعه مشارکت‌ های مردمی کمیته امداد امام خمینی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سید مرتضی بختیاری کمیته امداد امام خمینی سید مرتضی بختیاری کمیته امداد امام خمینی اخبار کنکور کمیته امداد امام صندوق کارآفرینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۲۷۹۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متقاضیان نهضت ملی مسکن همچنان پشت در بسته بانک‌ها

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، مطابق آمار وزارت راه و شهرسازی در قالب طرح نهضت ملی مسکن هم‌اکنون ۲.۵ میلیون واحد نهضت ملی مسکن مراحل ساخت خود را آغاز کرده و از این تعداد ۱.۸ میلیون سرپرست خانوار برای دریافت تسهیلات به بانک معرفی شده‌اند. ۰.۷ میلیون متقاضی نیز در حال طی مراحل اولیه برای معرفی به نظام بانکی هستند.

بیشتر بخوانید: پیشنهاد افزایش ۲ برابری حق مسکن از سوی وزیر کار

از طرفی از ۱.۸ میلیون متقاضی نهضت ملی مسکن که جهت دریافت تسهیلات به نظام بانکی معرفی شدند، کمتر از ۰.۸ میلیون متقاضی موفق به انعقاد قرارداد تسهیلات با بانک شده‌اند.

به معنای دیگر این آمار آن است که ۵۵ درصد از متقاضیان واجد شرایطی که مراحل آماده‌سازی زمین و تسهیلات را در بانک طی کردند، موفق به انعقاد قرارداد با بانک نشده‌اند.

نکته مهم اینکه انعقاد قرارداد با نظام بانکی به معنای دریافت تسهیلات نیست و تا زمانیکه وام متقاضی به دست برسد راه طولانی وجود دارد.

مطابق قانون جهش تولید مسکن، نظام بانکی مکلف به پرداخت سالانه ۲۰ درصد از تسهیلات خود به بخش مسکن است اما در طول ۳ سال گذشته عملکرد بانک‌ها با تعهدات قانونی فاصله دارد.

منبع: فارس

انتهای پیام/

کد خبر: 1229488 برچسب‌ها مسکن ملی

دیگر خبرها

  • سهم استان زنجان از تسهیلات مسکن روستایی ۱۱ هزار و ۵۰۰ فقره است
  • پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به ۱۳۷۰ نفر در بابل
  • مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی استان زنجان به ۶۷ درصد می رسد
  • بهره مندی بیش از ۱۲ هزار روستایی گلستان از تسهیلات قرض‌الحسنه
  • ۷ درصد رتبه‌های برتر کنکور از مددجویان کمیته امداد هستند
  • توزیع اقلام لوازم خانگی بین مددجویان بسطام
  • توانمندسازی مددجویان، مانعی در برابر تولید فقر است
  • توزیع ۱۲۷ میلیارد تومان جهیزیه بین مددجویان لرستان
  • متقاضیان نهضت ملی مسکن همچنان پشت در بسته بانک‌ها
  • حق بیمه بیش از ۴ هزار مددجوی کمیته امداد ماهانه پرداخت می‌شود